15 Eylül 2011 Perşembe

Standart Kilit Ekranından Vazgeçin - Widget Locker


Telefonunuzu kişiselleştirmekten hoşlanıyorsanız ve artık telefonunuzun kilit ekranındaki duvar kağıdıyla oynamaktan bıktıysanız Widget Locker tam size göre bir uygulama. Widget Locker ile telefonunuzun kilidini açma stilinizi değiştirebilirsiniz, kilit ekranına kısayollar ve hatta widget'lar yerleştirebilirsiniz.

Ben Samsung Galaxy SII kullanıyorum ve aldığım ilk günden beri kilit ekranı kaydırarak kilidi açmak beni açıkçası rahatsız ediyor. Bu ekranda normalde yapabildiğimiz tek değişiklik duvar kağıdını değiştirmek. Widget Locker ile Samsung telefonumun kilit ekranına HTC, Motorola, Iphone'un kilit kaydırma çubuklarını ekleyebiliyor ve bunları da kişiselleştirebiliyorsunuz. Çubuğu sağa kaydırdığınızda ekran kilidini açarken, sola kaydırdığınızda What's App ya da kendi belirleyeceğiniz bir uygulamanın açılmasını sağlayabiliyorsunuz.

Kilit ekranında sadece saat ve duvar kağıdı görebiliyorken, ana ekrana eklediğiniz widget'ları kilit ekranına da ekleyebiliyorsunuz. Kısacası kilit ekranını zenginleştirip, kısayollarla telefonunuzun kullanımını kolaylaştırıyorsunuz. 

Telefonunuzu zenginleştirebilceğiniz güzel bir uygulama. Ama uygulamaları kapatan Task Killer yada Active Applications gibi uygulamalar da kullanıyorsanız bunlarla uygulamaların hepsini sonlandırdığınızda Widget Locker da kapanıyor ve eski kilit ekranına geri dönüyorsunuz. Bu Widget Locker'ın "core" uygulamalardan olmamasından kaynaklanan negatif bir yön.

Widget Locker'ı Android Market'ten 1.99$'a satın alabilirsiniz. Market Enabler ile ücretli uygulamaları nasıl indirebileceğinizi görmek için burayı tıklayın.

Widget Locker uygulamasını indirmek için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder