20 Eylül 2011 Salı

Instant Heart Rate - Kamerayla Nabzınızı Ölçün


Sadece telefonunuzun kamerası ve flaşını kullanarak nabzınızı ölçebileceğinizi biliyor muydunuz? Instant Heart Rate uygulaması parmağınızı kameranın üzerine koyarak nabzınızı ölçmeyi mümkün hale getiriyor. Bunu başaran bir uygulamanın Mobile Premier Awards 2011'de en iyi sağlık ve fitness uygulaması seçilmesi pek sürpriz olmamış.

Instant Heart Rate'i çalıştırdığınızda flaşınız da otomatik olarak açılıyor ve karşınıza daire şeklinde bir arayüz çıkıyor. Parmağınız ile kameranın objektifini kapadığınızda ölçümün başladığını kalp işaretinin yanıp sönmeye başladığından anlıyorsunuz. Birkaç saniye içerisinde o anki ölçüm de sayısal olarak ekranda beliriyor ve uygulama nabzınızın ortalamasını alarak ölçümü bitiriyor.

Özellikle kardio çalışanların, spor yapanların, nabzını merak edenlerin kullanabileceği başarılı bir uygulama. Flaşlı telefonlarda daha iyi çalışıyor. Ücretsiz versiyonunu verdiğim linkten indirebilirsiniz. Ayrıca daha fazla özelliğini kullanmak, ölçümlerinizin tarihçesini tutmak için de ücretli Pro versiyonunu 2.99$'a satın alabilirsiniz.

Instant Heart Rate uygulamasını indirmek için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder