26 Temmuz 2011 Salı

Yararlı Türkçe Uygulamalar


Android'in ülkemizde de yaygınlaşması ile birlikte Türkçe uygulamalar da çoğalmaya başladı. Bu başlığın altında genelde sinema, eczane, döviz gibi bilgi almaya yönelik uygulamaları bulacaksınız. Daha kapsamlı "En iyi Türkçe uygulamalar" haberini de önümüzdeki günlerde RenAndroid'den takip edebilirsiniz.

Sinemalar : Sinemalar.com'dan güzel arayüzlü bir uygulama. Filmlerle ilgili bilgiler, seans bilgileri, yakında vizyona girecek filmler gibi bilgilere ulaşabileceğiniz, bulunduğunuz yere en yakın sinemaları ve seansları görebileceğiniz kullanımı kolay bir uygulama. İndirmek için burayı tıklayın.


Döviz : Döviz uygulaması da yine arayüzü sayesinde benzer uygulamalardan öne çıkan bir uygulama. "Borsa" adlı uygulama da Döviz uygulamasına benzer bir uygulama fakat dediğim gibi Döviz uygulaması daha kaliteli duruyor. Döviz uygulaması ile en son döviz, altın, borsa bilgilerine ulaşabilir, para birimleri arasında en güncel kurlardan dönüştürme yapabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için burayı tıklayın.


Deniz Ulaşım : Uygulamanın adı aslında her her şeyi anlatıyor. İç hat, dış hat deniz otobüsü seferleri, hızlı feribot hatları ve yolcu vapurları seferleri bu uygulama ile elinizin altında. Herkesin bir gün işine yarayabilir. İndirmek için tıklayın.


Uçak bileti : Bu uygulama ile havayolları ve havaalanlarının iletişim bilgilerine ulaşabilir ve yurtiçi uçuşların uçak biletlerini sorgulayabilirsiniz. Bu uygulamada dikkatimi çeken THY ve Anadolu Jet uçuşlarına yer verirken Pegasus, Onur Air, Atlas Jet gibi havayolları şirketlerinin uçuşlarının olmaması. Uygulamayı indirmek için tıklayın.


Şanslı : Sayısal, Süper Loto, On Numara, Şans Topu gibi oyunların kazanan numaralarını, ikramiyelerini takip edebileceğiniz güzel bir uygulama. Ayrıca rastgele kupon oluşturma butonu da bulunuyor. Şimdiye kadar tutturamadık, belki bu uygulamayı bekliyorduk :) İndirmek için tıklayın.


Müşteri Hizmetleri : Başta Turkcell, Digiturk, TTNet, Türk Telekom gibi şirketler olmak üzere, bütün 444'lü müşteri hizmetleri numaralarını bulabileceğiniz çok faydalı bir uygulama. İndirmek için tıklayın.


Eczane : Imobilecode'un geliştirdiği, nöbetçi eczaneleri görüp adreslerine ulaşabileceğiniz, herkesin telefonunda bulunması gereken bir uygulama. İndirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder