20 Eylül 2011 Salı

Google Gesture Search - Kullanım Kolaylığı


Yüklediği yüzlerce uygulamanın, adres defterindeki isimlerin arasında kaybolup aradığını bulamayanlara Google'ın kendisinden ilaç gibi bir uygulama. Ana ekranınızda bulunması gereken bir kısayol. Google Gesture Search ile telefon yada tabletinizde herşeye ulaşmak artık daha kolay.

Google Gesture Search'ü yükleyip açtığınızda simsiyah boş bir ekranla karşılaşacaksınız. Bulmak istediğiniz uygulamanın, browser bookmarklarının yada cihazınızda bulunan müziklerden birinin baş harfini bu siyah ekrana parmağınızla çizdiğinizde o harfle başlayan tüm içeriğin alt alta sıralandığını göreceksiniz. Yazmaya devam ettikçe sonuçlar eleniyor ve aradığınız içeriğe kolayca erişiyorsunuz.

Aslında IOS'un arama ekranı gibi çalışıyor ama klavyeden yazmanıza gerek yok. Ekrana el yazınızla harfleri çiziyorsunuz. Kullanımı çok rahat. Boşluk bırakmak için sağa doğru bir çizgi, yazdığınızı silmek için sola doğru bir çizgi çiziyorsunuz. Android cihazlarda kullanımı kolaylaştıran, kesinlikle tavsiye edeceğim bir uygulama.

Google Gesture Search'ü indirmek için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder