20 Ağustos 2011 Cumartesi

Radarlara Yakalanmayın - Trapster


Ülkemizde özellikle bayramlarda, uzun yollarda her sene bu kadar kaza olurken hepimizin trafik kurallarına uyması sadece bizim değil çevremizdekiler için de hayati önem taşıyor. Fakat bazen dalgınlığımıza gelip biraz gaza dokunduğumuzda yada sollama yapmak için hızlandığımızda sağ tarafta ağaçların altında gölge bir yere sotelenmiş o Renault'yu görmek her araba kullanan için bir kabus olsa gerek. Bundan sonra radarlara çevirmelere girmemek, daha dikkatli olmak için Trapster kullanıyoruz.

Trapster yüksek cezalar ödemek istemiyorsanız uzun yollarda devamlı arka planda açık durması gereken bir uygulama. Sesli uyarı sistemi ile siz tuzağa yaklaşırken sizi uyarıyor. Sadece polis çevirmeleri, radarlar değil, sabit radarlar, tehlikeli virajlar, bozuk yollar hakkında da uyarıcı bilgiler veriyor.

Trapster aslında sürücüler arasında bir bilgi paylaşımı uygulaması. Yol üzerindeki tuzağı sürücüler işaretliyor ve ordan geçen diğer sürücüler bu işaretin güvenilirliğine göre puan veriyor. Ben daha geçen haftalarda İstanbul-Fethiye arasında kullandım, verdiği uyarılardan 10 tanesinden 3'ü doğru çıktı ama bu bile yüzlerce liranızı kurtaracak olan bedava bir uygulama için çok yeterli.

Uygulamayı indirmek için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder