22 Ağustos 2011 Pazartesi

Gun Bros Brotherhood


Android' kaliteli oyunlar katan Glu, Android Market'teki Gun Bros oyunuyla beğeni topluyor. Oyunda sizin karakteriniz ve bir "bro"nuz bulunuyor. İki kişi, sağa sola ateş ederek dalgalar halinde gelen düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz.

Gun Bros oyununu yazının en altındaki linkten bedavaya indirebilirsiniz. Gun Bros Market'ten indirilip kurulduktan sonra oyuna başlamadan önce büyük boyutta bir kurulum dosyası daha indiriyor. Bunu indirmek için 3G kullanmak yerine kablosuz ağa bağlı olmanızı tavsiye ederim.

Gun Bros elinizden düşüremeyeceğiniz bir oyun ve oyna oyna bitmiyor. Silahlarda, armorlarda, power up'larda çeşitlilik çok ve oyun da ilerledikçe baya zorlaşıyor. Düşmanlarınız tower defense oyunlarındaki gibi dalga dalga geliyorlar ve artık son dalgalara doğru ortalık iyice cehennem alanına dönüyor.


Yanınızda sizinle savaşan "Bro"ya müdahale edemiyorsunuz. O hep ilk çıkan pistolleri ve armor'ı kullanıyor. Bu yüzden oyun içerisinde devamlı ölüyor ve düşmanları temizlemek size kalıyor. Fakat oyunun başında Facebook'a giriş yaparsanız ve Facebok'taki arkadaşlarınızdan "Bro"nuz olabilecek olan varsa onunla online olarak da oynayabiliyorsunuz. Bu, işleri daha kolaylaştırıyor.

Gun Bros oyununu indirmek için burayı tıklayın.


3 yorum:

  1. Fun game that looks like it will have a lot of gameplay in it. May get a little repetitive if you play for long periods at a time.

    http://free-android-application.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. oyunun facebooka bağlanma sorunu var ofline oynarken sorun yok ama facebooka login olunca öylece bekliyor açılmıyor

    YanıtlaSil
  3. Arkadasin dediği gibi oyun başlarken faceye bağlanmiyor bu sorunumuzun çözüm yolunu bilen varsa yardimlarini rica ediyorum.

    YanıtlaSil