23 Temmuz 2011 Cumartesi

WYSE Pocket Cloud - PC'nizi telefonunuzdan kontrol edin


Android'de şu ana kadar karşıma çıkan uygulamalar arasında en iyilerden birisi olduğunu düşündüğüm Pocket Cloud ile Windows yada Mac işletim sistemli bilgisayarınızı direk telefonunuzun yada tabletinizin ekranından görerek kontrol edebilirsiniz. 


Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kontrol etmek istediğiniz bilgisayara da WYSE Technology'nin internet sayfasından gerekli programı indirip kuruyorsunuz. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey telefonunuzla bilgisayarınızı bir şifre kullanarak eşleştirmek. Artık bilgisayarınız açık ve internete bağlı durumdayken siz dünyanın neresinde olursanız olun hiç zorlanmadan bilgisayarınıza bağlanabilir, belgelerinizi görüntüleyip değişiklik yapabilir, hatta çok kullanışlı olmasa da bilgisayarınızdaki oyunları bile oynayabilirsiniz. 

Piyasada Pocket Cloud'a benzer uygulamalar mevcut fakat Pocket Cloud'un en büyük avantajları ücretsiz sürümünün bulunması ve bu sürümün çok az kullanılacak birkaç özellik dışında tüm fonksiyonlarının kullanıma açık olması. Uygulamanın Pro versiyonunu 14,99$ karşılığında satın alabilirsiniz.

Aşağıdaki videoda Pocket Cloud'un Android cihazlarda nasıl çalıştığını ve özelliklerini izleyebilirsiniz.



Pocket Cloud uygulamasını Android cihazınıza indirmek için buraya tıklayın
veya aşağıdaki barkodu Barcode Scanner uygulaması ile telefonunuza taratın.



1 yorum:

  1. programı hem pc ye hemde anroid telime yükledim fakat connetting diyor öyle kalıyor. Ayrıca bilgisayarda şifre belirlicek bir menüde bulamadım:S Yardım ederseniz cok sevinirim

    YanıtlaSil